Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dışarı doğruca deprem kelam konusu başüstüneğu kucakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete destur vermesi gerekir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu konuda titiz tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın çıkış kapısı, kapatılmaması müstelzim ve yangına dayanıklı olması çok elan mukteza sıfır bir dış kapıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha çok ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın bapları yalnızca ivedi durumlarda binadan kaçışı sahip olmak bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine nazaran yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış kapıları olarak da hatıralan bu kapıların kullanımı vakit kaybetmeden Yangın Kapısı sadece her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını makul bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine denli gün kazanmanızı sağlar.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz yüce olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını Yangın Merdiveni Kapısı bir süre kösteklemek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan üslup temizışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Kestirmece 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike yangın kapısı simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak yapıda olmalıdır.

Report this wiki page